Kui sul parasjagu midagi teha ei…

Kui sul parasjagu midagi teha ei ole, siis … National Geographic / Rope uuringu kohaselt ei tea ligemale 80% noortest (18-24a) ameeriklastest seda, kus käib Osama-jaht — ja oluliselt rõõmustavamad pole vastused ka küsimustele USA rahvaarvu, Kashmiri-konflikti osapoolte või Vaikse ookeani asukoha kohta. Tõsi, need ameeriklased, kes kasutavad internetti, said keskmiselt 65% paremaid tulemused. Loe, imesta ja proovi oma teadmisi vastates 20 geograafia-alasele küsimusele.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

2 Kommentaarid

 1. Kristjan Jansen
  Lisatud 5. jaan. 2003 kell 21:32 | Püsiviide

  Mitu punkti said Pets? 20/20 ikka? Mina küll hetke kuskil küsimuse juures kahtlesin…

 2. Peeter Marvet
  Lisatud 6. jaan. 2003 kell 15:16 | Püsiviide

  Et kas ikka on maailmas kristlasi kõige rohkem? sellega olin mina kah hädas ja panin valesti. ma tõesti ei uskunud, et on. Aga kui NG ütleb, siis küllap on.

 • Viimane veerg

  Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

  Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)