Kiirelt ka paar traadita linki: …

Kiirelt ka paar traadita linki: Henry Norr (SF Chronicle) kirjutab oma 802.11g testimise tulemustest jõudes järeldusele, et kui tegu on uuel, veel mitte valmis standardil põhineva tehnoloogiaga, siis ei pruugi see isegi keskmisest teadlikuma kasutaja puhul oodatult hästi toimida.

Scott Rafer arutab seda, kuidas tulevad kõrvuti toime T-Mobile oma tasuliste WiFi levialadega Starbucks’i kohvipoodided, kuhu paraku kipub ulatuma ka fännide tasuta ühendus. Uncommon Markets: T-Mobile’s elusive Starbucks exclusive. [via 80211b News]

Ning wifi-tulevikupoliitika osakonnast: David Weinberger, David Reed jt on saanud maha kirjatükiga Why Open Spectrum Matters: The End of the Broadcast Nation. Hästi lühidalt: uued tehnoloogiad muudavad mõtetuks hulga otsapidi üle-eelmisest sajandist pärit seisukohti spektrumi piiratuse kohta. Kangesti tahaks kuulda mõne raadio-spetsi kommentaari. Tom? Loe ka: Open Spectrum FAQ.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)