Ja veel üks TheReg lugu, se…

Ja veel üks TheReg lugu, sedapuhku brittide IDkaardi teemal — viimasel ajal on paar huvigruppi suutnud saata üle 7000 ei-arvamuse ning valitsus on seega sunnitud tasapisi tunnistama, et nende eInglismaa mõte ei leia erilist poolehoidu. Osa sellest läheb kindlasti ka valitsuse enda kraesse, sest eEttevõtmine ja suutlikkus sellest rahvast inffida ei käi ka sealmaal kokku. UK.gov poised for climb-down on ID cards?

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)