Blogspot, blogger.com’i hosting…

Blogspot, blogger.com’i hosting-teenus, on Hiinas keelatud IP-aadressite nimekirja sattunud: Beijing blocks BlogSpot. Seejuures saavad kasutajad endiselt oma ajaveebidesse uudiseid postitada (sest see käib läbi blogger.com’i).

Sarnasel teemal: Wired’i jaanuari-numbris on lugu selles, kuidas Hiina blokeeris ligipääsu google.com’ile ja kuidas olukord lahendati: Google vs. Evil

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)