Täna KUKUs: kodanikurevolutsioon

Mõned uudised tänase saate juurde:

Ja siis meeldis mulle veel üks alapealkiri Postimehest: Kurikuulsa häkkeri tuttav. Miskipärast väidavad kõik asjast aru saavad tegelased, et Lauri Nõmm on pigem scriptkiddie, see on hinnang sellisele mitte-just-kõige-nutikamale häkkerile. Aga igal juhul on huvitav teada saada, et ühe sageli vahele jääva häkkeri läheduses teisigi sama häda all kannatavaid tegelasi õpib. Hmm, mida neile seal TTÜs siis õpetatakse?

Alar Ehandi ettekande PPT: Digiallkiri kodanikule

Vaata lisa: www.sk.ee, www.id.ee

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)