Täna KUKUs

Paar linki tänaste saadete lisaks, kõigepealt külade internetiseerimine:

Saate teine pool on aga seotud ühe eelmisel nädalal BSA üritusel välja käidud “hirmutusega” aastal 2004 saabuva koopiamasina-maksu teemal. Loe EPLi ja PMi (sama lugu muideks, EPL on originaal; aga kommentaarid mõistagi erinevad):

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)