San Francisco Chronicle kirjutab…

San Francisco Chronicle kirjutab uuest trendist kohalikus reklaamimaailmas: nimelt tee-äärsed reklaamitahvlid mis suudavad välja peilida autoraadiote sagedused ning vastavalt sellele näidata sõitjatele neile eeldatavasti kõige enam korda minevat reklaami: Billboards snoop your radio dial and change to suit you. [via Lawmeme via Boing Boing Blog]

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)