Prantslastel nähtamatud sõjalaevad?

#

Hmm. Uppunud Norra praamile, mis oli tähistatud raadiopoide ja Prantsuse sõjalaevaga, sõitis hommikul miski järjekordne kaubalaev otsa. Nähtavasti peaksid prantslased endale prominentsemad sõjalaevad hankima… või äkki oli tegemist selle tuntud looga:

 • “Heie teie seal! Siin kaubalaev Nicola, pöörake palun paremale!”
 • “Pöörake parem ise paremale!”
 • “Siin kaubalaev, vastavalt rahvusvahelise meresõidu reeglitele peaksite te vii-vi-ta-ma-tult paremale pöörama!!!”
 • “Ei, hoopis tei-e peaksite paremale pöörama!”
 • “Siin kaubalaev Nicola, me hoiatame viimast korda…”
 • “Teate kaubalaev, mind te juba ei hirmuta, tehke mis tahate. Merepoi over and out
Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
 • Viimane veerg

  Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

  Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)