Nagu me kõik teame, on WiFi tugijaama…

Nagu me kõik teame, on WiFi tugijaama & läpaka töölesaamine käkitegu. Eriti juhul, kui sul on tagavaraks mõned üleliigsed võrgukaardid ja võimalik kätt harjutada viie erineva tootja seadmete najal. SFChronicle testib. Ja meie oleme kogu aeg öelnud, et katsu piirduda AVAYA kaartide ja tugijaamadega, see on lihtsalt sinu vaimse tervise huvides :-) [via 80211b News]

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)