Kuidas ma faktidega vassisin

#

Reedel osalesin Keelefoorumil, kus üheks teemaks oli infotehnoloogiakeel. Kahjuks julgesin ma kritiseerida korraldajaid (osalejate arvu piiras lõunalaua eelarve), riiki ja isegi ideed rahastada ajakirja Arvutimaailm keele(tehnoloogiate) arengu eelarverealt. Mõistagi väärib “Peeter Marvet, keda peetakse mõnes ringkonnas ka arvamusliidriks” sellise jultunud käitumise eest ühte parajat keretäit Arvutimaailmalt.

Minu vastulause Arvutimaailmale on aga siin: Kuidas ma faktidega vassisin.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)