CSS / XTML kujundus esilehele

#

Nii, see on siis nüüd veidi muudetud kujundus. Vähem tabeleid, rohkem CSSi ja XHTML’i. Hetkel pole veel suuremat mõtet seda validaatoritest läbi lasta, ja kui sulle kujundus ei meeldi siis võta CSS ette ja tee ise parem :-)

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

2 Kommentaarid

 1. Gaspar Sukk
  Lisatud 30. dets. 2002 kell 17:43 | Püsiviide

  Millal laieneb esilehe CSS ka sisulehtedele?

 2. Peeter Marvet
  Lisatud 30. dets. 2002 kell 23:15 | Püsiviide

  siis kui ma olen veendunud, et kasutajad mind Harju mäel saluudina ei kasuta :-)

  Ehk et kuna hetkel on oluline osa külastustest /discuss alas, siis pidasin esikülge piisavalt väheoluliseks. Ma ju alles õpin CSS / XHTML kasutamist.

 • Viimane veerg

  Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

  Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)