Arvamused kasutamisõpetustte teemal

#

Mõni nädal tagasi testisime Tehnika Maailma detsembrinumbri tarbeks koduarvuteid ning mina otsustasin kirjutada oma arvamuse veidi ebatavalisel teemal — nimelt garantiitingimustest ja käsiraamatutest. Kes tahab, võib lugeda ja kommenteerida (äkki jõuab selle alusel ka artiklit kohendada).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)