Tehke järgi: Red light runners…

Tehke järgi: Red light runners can e-mail judge. Washingtoni osariigi Yakima county paistab silma sellega, et liikluseeskirja rikkumise korral pole vaja enam minna kohtusse õiendama, oma vastuväited & leebema karistuse palumise võib teele saata otse veebist (ja ka otsuse võib saada e-postiga). Huvitav, millal meil asi nii kaugele jõuab, näiteks parkimistrahvidega seoses?

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)