salon.com kirjutab Kevin Barbieux’st…

salon.com kirjutab Kevin Barbieux’st ehk ühest tõelisest kodutust, kes oma elu ja tegemiste kohta ajaveebi peab — The homeless blogger. Sattusin tema lehele (thehomelessguy.blogspot.com) mõni aeg tagasi ja päris huvitav lugemine: kuidas inimesed kodututeks sattuvad ning miks sellest olukorrast välja pääsemine (“get a job, man”) on oluliselt keerulisem kui me arvame.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)