Kuidas võidelda telemarketeeridega

Kuidas võidelda telemarketeeridega — USAs on selleks olemas nii seadused kui seadmed, aga meil? Eile helistas mulle miski vanamutt ja hakkas Tele2’te müüma. Kui ma palusin tal minu number oma andmebaasist kustutada ütles ta, et ei saa seda teha kuna nad saavad baasi Eesti Telefonilt… Soovitas helistada Tele2 klienditeenindusse ja lõpetas kõne. Appi! USAs oleksid nad saanud selle eest igal juhul nii 1500$ trahvi…

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)