Eesti esimene mobiiliteenuste võistlus

Tartu Teaduspark, Mobi, EMT ja Ericsson kuulutasid välja Eesti esimene mobiiliteenuste võistluse, mis: (a) on suunatud eelkõige Tartu Ülikooli, IT Kolledzhi ja Tallinna Tehnikaülikooli tudengitele, aga (b) osaleda saavad kõik, sõltumatu vanusest, koolist või töökohast (tõsi küll, korraldajad jätavad endale võimaluse auhindamisel eelistada grupi A liikmeid :-).

Loe lähemalt: mv.mobi.ee, proovi järgi: mari.mobi.ee. Ja vaata huligaanide.kolhoos.ee alla, see on minu teenus millega ma kindlasti võistlusel osaleda plaanin.

Kust saada aga hea idee alustuseks? vt näiteks: www.halfbakery.com !

Ahjah, ja kolmap saab muideks meie 1233 saatesse saata SMSe ja need loeb kõnesünt otse eetrisse.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)