Eating Our Seed Corn

Cringley kirjutab pealkirja Eating Our Seed Corn all sellest, kuidas juhtivad tehnoloogiafirmad on läbi aegade tegelenud lisaks rakenduste turuleviimisele ka üsna mitte-rakendusliku teadus&arendustööga (ja kuidas nad enam sellega tegeleda ei jaksa). Näiteks… miks on nii, et Xerox’i laboritest on pärit hiir ja graafiline kasutajaliides? Loe, saad targemaks. [via Slashdot]

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)