Burning Bird kirjutab spam-kommentaaridest

Burning Bird kirjutab spam-kommentaaridest mis järsku on hakanud tema ajaveebi ammuste postituste külge tekkima. Paar nädalat tagasi jõudsin järeldusele, et oleks vaja hankida uus (ja erinevalt senisest, töötav) VHS-makk… ja Sony’l on selline mudel nagu SLV-SE820. Hakkasin netist selle kohta kommentaare otsima ja miskipärast tundus mulle, et erinevates kohtades olevad rõhutatult negatiivsed arvamused võivad olla anti-marketing. MUIDEKS: kui kellelgi on idee millist VHSi peaks ostma (oluline: 2 x S-videoga SCART) siis kommenteerige! [via Scripting News]

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)