Tänase 1233 saatepoole teemaks…

Tänase 1233 saatepoole teemaks on Tühja kasseti maks mida võiks vist ka nimetada “Erilaiu maksuks” kuna tõenäoliselt oli Soovid, soovid, soovid omal ajal peamine allikas kust kodanikud omaks tarbeks muusikat lindistasid. Ahjah, soovisaade sai vist läbi enne, kui Eestis nimetatud maks kehtima hakkas. Ja sellegipoolest maksame me täna 6% CD-tooriku ja flopiketta (!!!) hinnast autoritele, esitajatele ja muusikatöösturitele sest nii on kombeks. Kuidas asi USAs sündis leiab sellelt Philip Greenspun’i lehelt, seal on ka viide temapoolsetele vastuväidetele.

Eestis:

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)