Jacob Nielsen ja FlashMX

Nagu kirjutab CNet on kasutajaliideste-kasutajamugavuse guru Jakob Nielsen pärast pikaajalist seisukohta “99% juhtudel tähendab Flashi kasutamine kodulehel ebamugavusi” otsustanud oma seisukohta veidi muuta seoses FlashMX’iga ja kirjutab nüüd Macromedia tellimusel juhised, kuidas Flashi abil midagi kasutamisväärset luua: Flash critic to coach Macromedia.

Siia ja eelmise uudise vahele sobib muideks kenasti viide Leslie Harperi get homepaged lehele — tegelesin just hot.ee kodulehtede hindamise-kommenteerimisega ja… Leslie toodud tüübid tulevad kangesti tuttavad ette :-)

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)