A Powerful Point

Vaatamate sellele, et Flash on IN, Photoshop on IN, PHP on IN jne on Leslie ja Sippey otsustanud omavahel jõudu katsuda hoopis PowerPointis: A Powerful Point. Leslie: “I Am The Best PowerPoint Artist“; Sippey: “if only i were recognized as the world’s premier powerpoint artist. (just you wait, patient reader, someday i will be“. Lugedes reegleid tundub, et seda lihtsalt peab jälgima hakkama. 7 raundi on ees ja asi peaks vist pihta hakkama kusagil kesknädala paiku. [via Kottke via bOing bOing]

Ahjah, TV.EE on kenasti meie viimasest tele-saatest välja destilleerinud Sarviku õpetuse Wordi dokumendist slaidide tegemine. Oleks nagu kah pool-teemakohane viide…

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)