Veebindusest EPSi näitel

#

Alland Parman on ette võtnud põhjalikult arvustada Eesti Piibliseltsi kodukat ja muuhulgas tuua kenasid näiteid piltide optimeerimisest — ja see jutt maksaks kindlasti läbi lugeda nii noortel veebitreialitel kui ka neil, kes nende teenuseid on kasutanud. Päris sageli avastan täpselt samu probleeme…

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)