Kuhu küll kõik pildid said?

#

Tõesti ei tea. St tean küll tegelt (et asi hästi turvaline oleks keerasin mõne kraani liiga kinni ja ei saa seda hetkel lahti — ega kellelgi kuvaldomeetrit käpärast ole?) aga parandamine võtab veidi aega — maas on meie serveri staatiline pool ehk GEMid, pildid ja KUKU audioarhiivi failid.

NII: nüüd on asi kenasti olemas & püsti, aga käib veel paar korda restartimas lähema tunni või ka paari jooksul.

NONII: üks kodanik läheb nüüd koju ja rohkem enam kasutajaid süsteemi restartimise meetodil ei kiusa, ongi juba paljuvõitu pusitud siin täna :-)

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)