hiireke.ee: previously known as hiireke.com :-)

#

Nonii, pühapäevases pihta-mööda teemas suutsin ma siis ühe asjaga vähemalt põhjalikult mööda panna — nimelt tõin hiireke.com nimelise saidi näiteks nendest, mis kestel tekkind ja ka kaduma läinud.

Aga võta näpust — hiireke.com on lihtsalt üle elanud eestindamise ja temast on saanud www.hiireke.ee mis igati toimib. Loe lähemalt hiireke.ee omade poolset kommentaari ja minu selgitust, selle kohta, kuidas suutsin sellise ämbriga maha saada.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Kiika veebi!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)