hack.ee käis korraks käntsu

#

www.hack.eeNagu eile meie foorumisse pistetud küsimusest ilmneb, oli keegi suutnud tubli hack.ee serveri rajalt maha võtta. Aga pole häda, selleks see tehtud saigi, ja server kah jälle kenasti püsti ;-)

Ainult et — kes oli see tubli äkker? Õnnitlused muidugi, aga tore oleks lihstalt teada.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)