Oleme Metroos!

#

Nii, kahe raadiosaate vahel ühendas Microlink Online meie serverid (ja kogu Uniprindi, mis lubab meil oma ruumides serverit hoida ja netiühendust pruukida — thnks!) senise 2Mbps-püsiühenduse tagant 4Mbps fiiberoptilise Metroo-liini otsa. Yess! (muideks, pane tähele et Online avalikustab oma esilehel nende võrgu koormuse graafiku).

Ah jah: tõsiasi, et hetkel meie server aeglaselt toimib, ei ole absoluutselt seotud Metrooga: nimelt on hetkel rauaks üks kiviaegne Pentium MMX200, mille loodan peagi millegi nomraalsema vastu vahetada.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)