Kolimine pea-aegu et valmis

#

Nii, kolimine hakkab pea-aegu et ühele poole saama. Tänase õhtu jooksul võib veel ette tulla mõningaid katkestusi — ja kohe kindlasti ei jõua ma:

  • panna välja saate juurde kuuluvaid linke jms head & olulist inffi (kui see XP lugu välja aravata), sh juttu neti jagamisest ja erinevate odavate digifotokate katsetamise tulemustest. Kui hästi läheb, siis saab esmasp hommikuks. Sorry, aga see serverite kolimine lihtsalt pidi enne homset tehtud saama :-(
  • avaldada arvamust meie T-särgi konkursi tulemuste kohta.
Postitatud rubriiki Arhiiv, kolhoos.ee. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)