Pühapäeval telekas…

#

Väikse eelinfona: pühapäevases saates on meil plaanis koos cover.rodesign.ee‘ga kuulutada välja üks tootmiskonkurss ning asuda seejärel vaatama, mida asjalikku nägid kratid suvel Barcelonas Microsofti tarkvara-arendajate üritusel TechEd. Mis oluline: kuigi TechEd oli üsna “patsiga poiste” (pigem küll kollaste seljakottidega poiste ;-) üritus, siis jätame kõrvale kogu keerulise tehnoloogilise sõnumi ja katsume vaadata, millised trendid vääriksid kõrva taha panekut ka keskmise kasutaja jaoks.

Lisaks: meie esimene katsetus dokumentaalseebi alal ehk Arvutitohtrid, osa 1.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)