Netiühenduse kiirusest

#

Agu kirjutab meile oma netiühendusest, mis 256kbps asemel on rohkem nagu 70kbps moodi — ning toob ühtlasi ära teenusepakkuja üsna otsekohese vastuse (kokkuvõtvalt: kõik teised on lollid).

Ma võtaks selle teema suurema heameelega kohe jrgmn nädal üles, aga vahest keegi tahab täiendada? St et kuidas teil on ühe või teise teenusepakkuja võrgus? Kui midagi keerukamat ei viitsi teha, siis prooviga kasvõi Agu viidatava kiirusetestiga…

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)