Chat redefined: quek

#

Vau! Vot see on chat mille ma lisaksin ka meie veebilehele: Quek (serveril 15 kasutaja piirang, nii et kui ei toimi, proovi hiljem uuesti). Nende HTML-editor Lime on ka väga karm värk. Nagu ütleb BlackHoleBrain: These guys are smoking acid-marinated, genetically modified super-pot… day in & day out! [Or they’re just really damn smart!]

Postitatud rubriiki Arhiiv, Kiika veebi!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

Üks kommentaar

 1. Tomm
  Lisatud 22. sept. 2001 kell 23:55 | Püsiviide

  irw…mulle öeldi :

  Oops…

  wrong browser

  ehk peaks lunxiga kallale minema….

 • Viimane veerg

  Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

  Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)