Alternatiivsest arvutigraafikast

#

Kunagi kevadel rääkisime Pixel’i kommuunist ja nende korraldatud Digital Battle nimelisest pildiväänamisvõistlusest.

Nüüd paistab, et midagi sarnast on päris pidevaks konkursiks muutunud, cover.rodesign.ee on hetkeseisuga 196 kasutajat ja andmebaasis 281 pilti. Kõiki saab hinnata & kommenteerida, lisaks intervjuud parimaks valituga jne. Ja nende juures toimunud VõruNet’i logokonkurss on andnud minumeelest mitmeid päris lahedaid tulemusi — coming to think of it on mul pikemat aega olnud mõttes pakkuda noortele disaineritele mõtet võtta ette Tehnokrati logo…

Postitatud rubriiki Arhiiv, Kiika veebi!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)