Täna telekas: GPSiga täitsa rabas

#

Seekordse tele-krati alguses kommenteerime hot.ee kodulehe-konkurssi, vt www.hot.ee/konkurss — ja eriti toome esile: www.hot.ee/naistekas, www.hot.ee/tiblu ning www.hot.ee/rainermon. Ja kõige lõpuks www.hot.ee/vanasapakas — ehk publiku vaieldamatu lemmik, mis osutus siiski “omade poiste” test-saidiks (idee autor, teostus jne: Marko Kõiv, kes oma tegu ka saates kommenteerib).

Edasi: GPSiga matkaraja kaardistamine toimus Simisalus ühe järgmise Eesti Looduse artikli ettevalmistamise käigus ja kogu edasise infi leiad simisalu.kolhoos.ee, viidad GPSiga suhtlemiseks soovitatavale tarkvarale leiad aga gps.kolhoos.ee (hetkel see sait nõrgavõitu, Pets tegeleb asjaga). PETSI KAAMERA metsas ja ka paaril lühi-intervjuul eelmises saatelõigus on Canon’i XL-1 (thnks Overall) — supervinge miniDV, videotööstuse jaoks umbes sama ajaloolise tähendusega nagu Mac ja PageMaker kirjastamisel. (Petsi sünnipäev on detsembris, nii et hakatagu aga raha koguma ;-)

Linnas (autos) oli aga Psion’i Series5MX koos GPSiga — ja selle kohta võid lugeda lähemalt Taskukolhoosist: Series5MX + GPS + Millennium Route Planner või uuri www.psion.ee

Handspringi ja selle juurde kuuluva GSM-lisamooduli kohta leiad lisainfot siit, maale toob seda varustust aga Overall (kellega asjast rääkinud Alan Rein muideks absoluutselt seotud ei ole — kui huvi, otsi parem üles Märt Haamer).

Arvuti ise-ehitamise lõpus vihjame papp-kasti-ja-kohrvi-arvutitele. Ja Cyrus Virus & Co — see, mida nägite, ei olnud mõeldud kodus järgiproovimiseks.

Ja nagu ka seni — kõigi eetris olnute e-postiaadressid jms lisainfot leiad saate skriptist mis kah veebis olemas.

JA TELE-KRATT ON SELLEKS HOOAJAKS LÄBI. Kukus kuuleb meid aga läbi suve, ning küllap leiab meid ka olulistelt üritustelt. Nagu näiteks BBSummer: bbsummer.bb.ee

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.