sodaconstructor — väga nakkav mänguasi

#

fred lisas meie foorumisse vihje ühele väga vahvale saidile: virtuaalne konstruktor www.sodaplay.com mis lubab sul vedrudest, lihastest ja massidest luua kõikvõimalikke masinaid või… ausalt öeldes on nad siiski vist pigem loomad.

HOIATUS: sodaconstructor on äärmiselt nakkav, väidetavasti on suur hulk kasutajaid töötegemise sootuks unustanud (ei ole teada, kas keegi on ka jaanitulele hiljaks jäänud).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)