Simisalu revisited

#

Esmaspses saates sai käidud Simisalu-Matsimäe matkarada kaardistamas. Täna käisin tulemust kontrollimas (mõned punktid vajasid nihutamist — sellest lähemalt natu aja pärast) — ja igaks juhuks hoiataks kõiki suure märja eest, mis seal metsas hetkel on. Kui 2 nädalat tagasi sai jala napilt märjaks, siis hetkel on üsna karmilt märg.

Soovitus: alusta Matsimäe karjääri poolelt (ilus-kena raba, laudteed ja puha), mine kuni 13nda punktini ja tule siis tagasi. Seejärel võid muidugi sõita ringiga Simisalu matkakodusse, mis muidu lahe koht.

Aga vahepealne ala uputab pärast hiljutisi vihmasid totaalselt.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)