ORBS lõpetas eksistentsi

#

Esmaspäevases telesaates rääkisime sellest, Mis või kes on Open Relay? ja miks kehtivad mõned piirangud e-posti saatmisel. Mõni päev hiljem lõpetas meie poolt näidatud www.orbs.org töö — ilma pikemate seletusteta. Täna leiab salon.com’ist artikli A spam cop goes AWOL. Ka nemad ei tea veel, miks, aga vähemalt seletavad lahti mõningaid tagamaid.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Kiika veebi!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)