Meil kah läbipaistev kirjakast

#

Eelmisel nädalal rääkisime neti.ee Haldus-foorumist, kuhu satuvad kõik neile saadetud kirjad. Et oleks vähem vaja sarnastele küsimustele vastata ning tegevus igati “läbipaistev”. Meile saadetud kirjad & vastused hakkavad tänasest alates olema aadressil kratid.tehnokratt.net (sinna lähevad ka vastused küsimustele, mis tulnud meile isiklikult aga vääriksid laiemat kajastamist). Kõige parem koht oma küsimus üles riputada on aga siinsamas FOORUMIS!

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)