Frontier 7.0 valmis

#

Teadupoolest jookseb kogu tehnokratt.net ja kolhoos.ee server sellist softi nagu seda on Userland’i Frontier, mille peale on omakorda pesa teinud Manila. Ja täiesti juhuslikult just täna, kui me õhtuses telesaates teeme juttu ajaveebnikega siit ja sealtpoolt maakera (sh Dave Winer, Evan Williams jt) ning seletame, mis asi on weblog (ehk ajaveeb) ning milleks seda kasutada võiks, on valmis saanud Frontier’i versioon 7, mis meil (ja seega ka kõigil kolhoosnikel) loomulikult koha ka kasutuses on. Loe lähemalt. (ja pane tähele, et Pets tegeleb just hetkel veel eestindamata osade eestindamisega)

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)