Pets homme Terevisioonis: presidendivalimised veebis

#

Homme hommikul olen ETV Terevisioonis, kus kell 0735 on teemaks presidendivalimiste kampaania ja täpsemalt öeldes tegeleme kandidaatide veebilehtedega, lisaks veidi võrdluspilti maailmast ning üht-teist soovituseks: mida võiks kampaania käigus veebis teha. Loe minu konspekti ja lisa oma kommentaar (või hää idee): Presidendi(kandidaadi)d veebis — Terevisioonile.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)