Net 21 — need, kes jäid ellu

#

The Standard toob pealkirja Net 21 — The Survivors alla kokku lood 21st netimajandusega seotud tegelasest. Aga erinevalt eelmisest aastast, kui need olid kõige mõjukamad nimed, on sedapuhku tegemist visade ellujääjatega: muuhulgas leiab sealt blogger.com’i Evhead’i: Evan Williams: The IdealistEvan Williams could have cashed in on Blogger. Instead, he’s barely surviving – and that’s the way he likes it.” (täiesti juhuslikult: Pets üritab just ajada asju seda rada mööda, et laupäeval sattuda Amsterdami ja muuhulgas tele-Tehnokrati jaoks Evhead’iga intervjuu teha).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Kiika veebi!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)