Kus on, sinna tuleb juurde…

#

Eilse saate peale saime kirja vandeadvokaat Andres Aavikult, kellel on lisada omalt poolt üks sarnane juhtum eelmisest aastast, kus politsei poolt kasutatud ekspertide koostatu põhjustas asjatut paanikat olematu probleemi ümber. Loe edasi: Tõesta, et WinFAX tuli modemiga kaasa!

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)