Cops spam for good

#

Briti politseinikud on välja mõelnud nipi, kuidas moblavaraste elu põrguks teha ja sundida telefoni tagastama — pommitades varastatud telefoni SMSidega. Nii et kui sul pole veel mõtet, millega võiksid Tartu Teaduspargi Info- ja Kommunikatsioonikeskuse (IKTK) äriideede konkursil osaleda, siis… Muideks, IKTKl homme ehk 23. mail kell 14.00 – 16.00 Tartu Ülikooli Raamatukogu auditooriumis 202 infopäev kõigile huvitatutele PEAGA MILJONÄRIKS: MOBIILTEHNOLOOGIA.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

3 Kommentaarid

 1. Ixtlan
  Lisatud 22. mai 2001 kell 14:57 | Püsiviide

  Huvitav, mille järgi see telefon võrgus üles leitakse?

 2. Peeter Marvet
  Lisatud 22. mai 2001 kell 22:06 | Püsiviide

  Miskipärast ma arvan, et iga mast teab mis on sinu terminali IMEI (ja vahest veel üht-teist huvitavat) ja selle peale mingi rakenduse ehitamine ei tohiks olla üldse mitte keeruline…

  Kipun olema seisukohal, et GSM-telefonide “musta nimekirja” mittetoimimine Eestis (vähemalt pole ma kuulnud, et see toimiks) peab olema kuidagi kasulik meie palju-armastatud mobla-operaatoritele…

 3. Taavi Jurtom
  Lisatud 26. mai 2001 kell 22:12 | Püsiviide

  No need vennad Inglismaal on kavalad küll :) Meie politsei küll sellisele totaalsele geniaalsusele ei jõuaks. Sellel nipil on jumet ja ma olen kindel, et ega see varsti enam maailmas mingi uudis ei ole.

  Taavi.

 • Viimane veerg

  Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

  Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)