Vabad sagedused & UMTS

#

ITviikko teatel katsetavad Ericsson ja Telenor Norramaal ühiselt UMTS ja WLAN tehnoloogia ühendamist — mõte selles, et kohtades nagu lennujaamad ja konverentsikeskused saaks sama seadme asemel UMTSi asemel kasutada kiiremat traadita võrku. Paraku Eestis meil sellist tehnoloogiat loota ei ole, sest see oleks vaieldamatult teenuseosutamine ehk keelatud…

Postitatud rubriiki Arhiiv, Wireless. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)