Tehnokratt osutus prohvetiks

Täna sai selgeks, miks EMT paar nädalat tagasi Tehnokratilt lepatriinuga lipsu vastu võttes küsis, et kas see on mingi tagamõttega… Ja miks üksikud asjassepühendatud kodanikud samal ajal saalis naeru ei suutnud pidada…

Loe EMTi uue logo kohta www.emt.ee või mobiil.kolhoos.ee

Meiepoolse kommentaarina tasub tsiteerida klassikuid toonaselt auhindamis-tseremoonialt: “Auhinnaks oli lepatriinudega lips, sest Marveti sõnul on erinevalt töökast sipelgast lepatriinu ka natuke ilus ja edev putukas.”

Postitatud rubriiki Arhiiv, Ühepajatoit. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)