Sideamet vastab…

#

Aega läks palju, aga Sideamet sai valmis vastuse meie kirjale (Kaebus segavate saatjate kohta 2,4GHz vabasagedusalas) Tallinna kesklinnas 2,4GHz sagedusala reostavate saatjate kohta: Sideameti vastus Tehnokratile 2,4GHz asjus.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Wireless. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)