Kooliveebide hindamisest…

#

Eilses saates sai muuhulgas hinnatud kooliveebe, esimene laekunud kommentaar selle kohta on ka igati positiivne — olla olnud asjalikum kui varem, samuti andnud praktilist nõu. Tore on, mina liigutan rahulolevalt kõrvu (Kaspar loodetavasti kah)!

Kui sattusid eilset saadet (või tänast kordust) vaatama ja viitsid arvamust avaldada teemal mis oleks abiks veebihindamiste puhul ehk mida sina nimelt selliselt ürituselt ootad, siis lase aga käia — registreeri ennast Omaks poisiks (vt vasakpoolne tulp) ja klõpsa siinsamas kirja all Discuss-lingile. Samas võid lisada ka oma ettepanekuid teemal: mida me võiks kindlasti kommenteerida kolme nädala pärast, kui teemaks mittetulundusühingute (klubid, seltsid jne) veebid.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)