ArsDigita University

#

Slashdotist leidsin kurva vihje, et ArsDigita University ei saa rahapuudusel võtta vastu üliõpilasi 2001/2002 aastaks. Tegu meie esilehelt pidevalt lingitava ArsDigita ettevõtmisega: nimelt võimalusega teha harilikult 4 aastat aega võttev computer science kursus läbi ühe aastaga (6 päeva nädalas á 12h)…Vähemalt jäävad veebi alles loengumaterjalid, sh video… (pead ennast kasutajaks registreerima, et neid näha).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Kiika veebi!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)