Täna telekas: hüperlingid, ThinkQuest, e-post, e-maksud

Sedapuhku teemadeks hüperilingindus (miks oluline: loe Hüper link ja kuidas rakendada loe: Veel HTMList ja linkimisest) ja ThinkQuest. ThinkQuesti kohta võiks lisaks lugeda intervjuud ThinkQuesti looja Allan H Weis’iga (tõsi, lugu aastast 1997 — aga minu teada pole ajalugu vahepeal eriti muutunud). Seletab, millest projekt alguse on saanud ja mis on nende eesmärgiks.

Digital Battle / www.pixel.ee lingid leiad siit.

Lisaks katsume koos Heiti Kenderiga visualiseerida tema paari-nädala-tagust kolumni Ekspressis — ehk e-posti kirjutamisega kaasnevad peetused:

  1. sina ei pea mitte vastama igale kirjas olevale lausele eraldi (nii võib peagi mõte kaduma minna);
  2. vaata, et su postiprogramm eristaks sinu vastused ja sinu poolt tsiteeritava algse kirja;
  3. ära pane kirjaga kaasa kogu saadud kirja, lisades vahest vaid OK või MÖH?
Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)