.net, .njet ja weblogging

Täna on Tehnokratt KUKUs esimest korda kahe pooltunnina: 1030 ja 1230. Esimese jooksul uudiseid (ei tea, kas meil õnnestub mööda hiilida projektist Vaata Maailma?) ja niisama kommentaari, teises… On meil külas Larko. Ehk Markus Larkovirta. Larko kohtus internetiga nii vist nii pool aastat tagasi olles töötute täienduskoolitusel (kus väga igavat juttu räägiti) ning otsustas ohjad oma kätte haarata.

Tänaseks on temast saanud aktiivne rahva-ajakirjanik kes avaldab oma juhtkirju kolmes keeles. Saates räägimegi sellest, kus ja kuidas Larko oma kirjatööd teeb — ehk siis veebikohvikutest siin ja sealpool lahte ning tema kavast suve jooksul teha tiir peale tervele Eestimaale ja anda hinnang kõigile teepeal ettesattuvatele internetikohvikutele, õllekatele ja muudele ilmaimedele.

Larko saitidest vaata: larko.blogspot.com, larko.kolhoos.ee, joodik.kolhoos.ee. Larko räägib ka sellest, et on teinud teistelegi kodulehekülgi kasutades neidsamu lihtsaid vahendeid (blogger.com ja kolhoos.ee), vt OldHouse Bed & Breakfast, Tallinn (koht kus saab hommikusöögiks sellise kõhutäie, et lõunat pole vaja) ja Linda Larkovirta (Larko tegi õetütrele kingituseks).

Ahjah, ja esimesse ehk .net teemasse puutuvana — vt ka 51.kolhoos.ee

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.