Täna Kukus: Brainbench, AvantGo, turvalisus

Sedapuhku alustame allpool näha oleva uudisega teemal: Brainbench läheb tasuliseks.

Edasi. Äripäev on nüüd loetav ka Palmide jms pihuarvutite peal peal. Täpsemalt igal pool, kus toimib AvantGo. Step räägib, miks & kuidas.

Ja pikemalt võiks ette võtta sellise teema nagu kõiksugu veebide turvalisuse — see oli meil plaanis juba üsna ammu, kui toimus üks möll kellegi Georg M Luhaääre kirja ümber… Igastahes on sedapuhku stuudios seltsiks Ahto Reinaru. Aga lugu on igavesti haljas…

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)