Seating Made Simple (TM)

#

Steve Mann (kes on tuntuks saanud kui Steve-the-wearable-webcam-Mann) eksponeerib parasjagu San Francisco Art Institute’is oma projekti SeatSale — tegemist on magnetkaardilugejaga varustatud internetitooliga. Kuniks sa ei ole endale istumise litsentsi hankinud on tool kenasti ogaline, aga tõmmates kaardi läbi lugeja tõmbuvad ogad tagasi. Kuniks litsents jälle läbi saab. Ah mis ma ikka latran, loe ise ja tutvu ka kasutamistingimustega. Või aita valvata tooli 4 veebikaamera abil.

Veel abiks aparaate (näiteks kuulus Raba Hiff): Bonk Business

JA LISAKS: Osta päris oma istumise litsents kinno, esimest korda Eesti Vabariigi ajaloos võimalik üle interneti: http://194.126.115.84:8000 (oh ma ei tea miks nad www.kino.ee alt sellele masinale niiviisi viitavad, vahest sellepärast, et masinal on täiesti asjassepuutumatu nimi: webcam.neti.ee ;-)

Postitatud rubriiki Arhiiv, Kiika veebi!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)